اصفهان، چهارباغ عباسی، خیابان آمادگاه
با ما در ارتباط باشید: 19-03132226011

سوئیت قاجار

4.5 4 دیدگاه‌ها
مساحت:
60 مترمربع
حداکثر
3 مهمان
از
6,419,000 تومان هرشب

بررسی اجمالی اتاق

سوئیت هایی دو نفره با سبک معماری قاجار و فضایی رویائی و خیال انگیز، مقرنس های زیبا و در و دیوار نگارین همراه با چشم انداز باغ. مهمانسرای عباسی دارای 225 باب اتاق، سوئیت و آپارتمان است که شامل اتاق های معمولی یک تخته و دو تخته، چشم انداز و پردیس، سوئیت های معمولی، قاجار، صفوی،سبز و نیز آپارتمان دو و سه خوابه بوده و همگی اتاق ها مجهز به سیستم های ایمنی و مطابق با استانداردهای روز دنیا می باشند. نمای استثنائی و زیبای باغ و گنبد فیروزه ای مدرسه چهارباغ منظره ای بدیع را برای اتاق های مشرف به باغ به ارمغان می آورد. سبک معماری قاجار و صفوی در برخی از سوئیت ها، از جمله عناصر طراحی داخلیست که در کمتر هتلی در جهان نظیر آن یافت می شود.

ساعت های تحویل و تخلیه اتاق

ورود

  • ساعت تحویل اتاق 14

خروج

  • ساعت تخلیه اتاق 12 ظهر
قوانین و مقررات هتل
  • تمدید اقامت تا ساعت 17 شامل 50% هزینه یک شب وپس ازآن هزینه یک شب کامل محاسبه خواهد شد.
  • ارائه مدارک شناسایی معتبر (اصل شناسنامه و کارت ملی) ومدرک محرمیت مهمانان ایرانی (با مهر محضری )و اصل پاسپورت(دارای ویزا) مهمانان خارجی الزامی می باشد.
  • هرگونه ابطال یاکاهش شبهای اقامت تا 5 روز قبل از ورود ،مشمول جریمه10 % کل شبهای اقامت و پس از آن شامل جریمه هزینه یک شب اتاقهای رزرو شده می گردد
  • از ساکنین محترم شهراصفهان خواهشمند است جهت اسکان ، قبل از انجام رزرو با دفتر رزرواسیون مهمانسرا هماهنگی فرمایند.
  • هزینه اقامت کودکان 2 تا 12 سال در صورت عدم استفاده از تخت اضافی ، 50% مبلغ سرویس خواب اضافه می باشد.

اتاق های دیگر

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • مکان
  • امکانات رفاهی
  • خدمات
  • قیمت
  • اتاق‌ها

20 − 8 =

اتاق خود را رزرو کنید

ورود
خروج
لطفا ابتدا تاریخ را انتخاب کنید

Login